06702952090

WEBPARTNER.hu

A Te teljes körű partnered az online térben

weboldal menedzsment, hogy forgalmi

statisztikád az egekbe repüljön

Velünk gyorsan kipipálhatod a weboldaladdal kapcsolatos feladatokat.

 

Komplex megoldást kínálunk, hogy vállalkozásod sikeres legyen az internetes megjelenésben, galaxisokkal lehagyva a konkurenciát.

 

Nézd meg miben vagyunk másak mint a többi hasonló weboldal szerkesztő cég és mivel kapsz többet nálunk.

 

 Weboldal szerkesztési nézeteink

 

Amennyiben neked is hasonló az elképzelésed könnyen meg fogjuk érteni egymást és élvezni fogjuk a közös munkát.

 

A letisztult weboldalak hívei vagyunk. UI/UX webdesigne azaz a felhasználó könnyen, átláthatóan megkapja az információt, terméket amiért a weboldalunkra látogatott.  Emelet igen fontosnak tartjuk a marketing alapú szemlélet az oldalakon hiszen általában azért készítünk weboldalt, hogy a látogatóból vevő váljon. CTA  a cselekvésre buzdító gomb már szinte kötelező a üzleti weboldalon. Nem is beszélve arról, hogy 2017- ben a reszponzív weboldal  már alapkövetelmény. A látogatók 53%-a mobilról netezik, tehát mobilbarátnak kell lennie a weboldalnak és minden kijelző mérethez kell alkalmazkodnia.

Landing page készítés

Hatékony kampányoldal ahová a hirdetésből megérkezik a leendő ügyfelünk és vevővé válik kedvező konverzió mellet

SEO

Az általunk szerkesztett weboldalakat már eleve úgy készítjük, hogy a google irányelveinek megfeleljen de  utómunka  szükséges például a link építés: nem szabad ha hirtelen sok hivatkozást kap az oldal csak fokozatosan lehet építeni. Frissen regisztrált domain szintén hátránnyal indul.

Online Marketing

Facebook és Adwords hirdetés

Manapság szinte elengedetlen része a weben  történő értékesítésnek. Aki azt hiszi, hogy az internet ingyenes az téved. Nem mindegy a boltunk a fő utcában van vagy  a nehezen megközelíthető távoli kis utcában. Ugyan ez a helyzet az interneten aki szem előtt  van az kaszál aki hátul a kis utcában az hamarosan be is fog zárni.

Alkalmazottból vállalkozó programunk

Amennyiben  alkalmazottként tengeted életedet és ambíciót érzel magadban  hogy ne 100-200 forintot keressél akkor jó hírünk van  2017 ben igen könnyű el indítani és gyors léptekben felvirágoztatni egy vállalkozást minimális befektetéssel is akár eleinte másodállásban is elkezdheted. Van bevált biztos receptünk.

Marketing stratégia

TARTALMI STRATÉGIA

TARTALOMKÉSZÍTÉS

KONKURENCIAELEMZÉS

KULCSSZÓ KUTATÁS